Zorg bij dementie

Bent u met regelmaat vergeetachtig en beïnvloedt dit uw dagelijks leven? Blijf dan niet te lang met uw zorgen rondlopen. Voor vragen, hulp en ondersteuning kunt u terecht bij onze Casemanagers Dementie. De casemanagers geven op professionele wijze informatie en advies en begeleiden u en indien gewenst ook een eventuele partner en de andere leden van uw gezin. Ook wanneer u niet weet hoe u om moet gaan met een dementerende partner of vergeetachtig familielid kunt u bij ons terecht.

Vrouw van man met dementie houdt een hoedje boven zijn hoofd.

‘Niet pluis gevoel’

De Casemanager Dementie kan uw vragen beantwoorden vanaf het allereerste moment dat er en 'niet pluis gevoel' ontstaat. Samen met de Casemanager gaat u onderzoeken wat de oorzaken van dit gevoel zijn, welke belemmeringen hierdoor zijn ontstaan en op welke wijze verder onderzoek nodig is. Om de zorgproblemen volledig in kaart te kunnen brengen en om helder te krijgen wat er precies aan de hand is, maakt de Casemanager gebruik van professionele methodieken. Hij of zij werkt daarbij samen met uw huisarts.

De Casemanager Dementie blijft u en uw naasten gedurende het hele ziekteproces begeleiden in de thuissituatie. Hij of zij kent namelijk de vele mogelijkheden op het gebied van zorg en ondersteuning in de regio en zal u daarin de weg wijzen en waar nodig ondersteunen.

 

Waar bieden wij zorg bij dementie

Bekijk hier in welke gebieden STMG zorg bij dementie biedt.Bekijk hieronder onze folders over dementie voor meer informatie

 

Klik hier voor de contactgegevens van onze Casemanagers Dementie. We helpen u graag!

Bekijkt u hier de website van de regionale Keten dementie

 

Meer informatie

Heeft u vragen over…

Wilt u meer weten over indicaties en verwijzingen, aanvraagprocedures, de kosten van onze zorg of over andere zaken? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Direct zorg aanvragen of meer informatie?

Staat het antwoord op uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Of wilt u direct zorg aanvragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 088 45 60 900 of te mailen naar stmg@stmg.nl. We helpen u graag!

Contact
Deel dit artikel: