Wil jij het verschil maken?

Jouw betrokkenheid en vakkennis maken het verschil voor onze klanten. Met hun behoeften, omgeving en beleving als vertrekpunt, biedt je hen de ondersteuning die nodig is om thuis te blijven wonen zonder de eigen regie van de klant uit het oog te verliezen.

Persoonlijke groei en passie

Wij geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling ervoor zorgen dat jij met nog meer passie je werk kunt doen. Je kunt je deskundigheid onderhouden en vergroten door bij- en nascholingstrajecten en daarnaast biedt STMG voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Onze kernwaarden

Samen

We doen het samen. Samen met de klant. Met samenwerkingspartners. En samen met collega’s. We zijn in contact met alle relevante partijen, overleggen waar mogelijk en nodig en bieden op die manier de zorg die past bij de behoefte.

Lef

We tonen lef. We streven altijd naar verdere ontwikkeling. Van de zorg, van relaties, van ons eigen kunnen. We zoeken grenzen, verkennen deze en zijn niet bang om vernieuwend te zijn in ons werk. We denken in kansen en mogelijkheden en zoeken altijd naar een oplossing.

Bewust

We doen ons werk bewust. We kiezen bewust voor de zorg die we bieden. Zijn ons bewust van onze rol en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Dat verwachten we ook van onze klanten. Daarnaast zijn we ons bewust van onze omgeving en houden we rekening met de toekomst.

Wat je van ons kunt verwachten

 • Een eindejaarsuitkering (8,33% van je jaarsalaris) 
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Ruime scholings- en ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie;
 • Eventuele overname van studiekosten bij je huidige werkgever;
 • Een inspirerende, innovatieve organisatie met flexibele werktijden;
 • Een pensioenregeling (PFZW);
 • Korting op verzekeringen. In samenwerking met Menzis krijg je korting op de premie van je ziektekostenverzekering. Er is een speciale pakketpolis voor medewerkers in de zorg.

Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures. Of bekijk wat de mogelijkheden zijn voor stages, opleidingsplaatsen en andere ontwikkelmogelijkheden.Benieuwd naar wat medewerkers zeggen over STMG? Lees hier verschillende ervaringsverhalen en krijg een beeld van het werk!

Thuishulp van STMG zet bloemen in een vaas op tafel.

En we bieden je nog meer...

Verpleging en verzorging

• Een iPad en mobiele telefoon
• Zelfstandig werken in vast teamverband of in de flexpool
• Inschrijving in het Kwaliteitsregister V&VN (vanaf niveau VIG)
• Roosters zonder gebroken diensten
• Mogelijkheid tot fulltime contracten
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Vaste teams
Bij STMG werk je in dag-, avond- en/of weekenddiensten. Wij verlenen thuiszorg tussen 07.00 en 23.00 uur, 7 dagen in de week. Daarnaast verlenen wij nachtzorgmomenten en permanente nachtzorg tussen 23.00 en 07.00 uur, 7 nachten in de week.

Flex teams
Wil je jouw werk in de zorg goed kunnen combineren met een gezin, een druk sociaal leven of een andere baan en wil je zelf kunnen bepalen wanneer en hoeveel je werkt? Dan is het werken in de flexpool jou op het lijf geschreven. In de flexpool heb je een uitdagende en afwisselende baan die nauw aansluit op de werk mogelijkheden die jouw privéleven biedt.

Huishoudelijke ondersteuning 

Themabijeenkomsten en scholingsmogelijkheden
Flexibele werktijden
• Een betekenisvolle baan dichtbij huis

Werken op tijden die jou uitkomen
Bij STMG Ondersteuning thuis kun je werken op tijden die jou uitkomen. Hoe? Je vult online je beschikbaarheid in. Zo gaan afwisseling en zekerheid mooi samen. Jij hebt regie over je leven, zodat je naast je leuke werk ook genoeg tijd hebt voor je gezin of om te sporten en te winkelen met vriendinnen of te ontspannen met je vrienden.

Thuisbegeleiding

 • Een iPad en mobiele telefoon
 • Zelfstandig werken, maar met collega's om indien nodig mee te overleggen
 • Je plant zelf je diensten
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden thuisbegeleiding tussen 07.00 en 23.00 uur, 7 dagen in de week.Het werkgebied waarin we Thuisbegeleiding bieden is groot.

We streven er altijd naar om je in te zetten in een vaste regio binnen dat gebied. 

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Thuishulp en cliënt zitten samen op de bank bij de cliënt thuis en lachen naar elkaar.

Vacatures

De wereld van thuiszorg is continu in beweging. Nieuwe zorgtalenten kunnen we daarom altijd gebruiken! Ben je net afgestudeerd en zoek je een mooie plek om je carrière te starten? Of ben jij die meer ervaren medewerker die een nieuwe uitdaging zoekt? Kijk dan snel naar onze interessante vacatures. ...

Vacatures
Een sfeerbeeld van een studeertafel met boeken en schriften.

Leren bij STMG

Bij STMG vinden we het belangrijk dat je kunt blijven leren. Zo kun je middels een stage bij STMG kennismaken met de thuiszorg. Heb je nog niet eerder in de zorg gewerkt of wil je graag doorstromen? Dan is wellicht een van onze leerwerkplekken iets voor jou. Ook voor onze eigen medewerkers hebben ...

Leren bij STMG
Verpleegkundige van STMG pakt spullen uit de auto.

Ervaringsverhalen

Benieuwd hoe het is om te werken in de thuiszorg? Maak hier kennis met onze medewerkers.

Ervaringsverhalen