18-6-2020

Welkom bij STMG!

Vanaf 18 juni 2020 hebben we een nieuwe website. Dezelfde vertrouwde organisatie, maar met een fris gezicht.

Waarom een nieuwe website?
Het was tijd voor vernieuwing van onze uitstraling. De oude website was al oud. Te oud eigenlijk. En deed geen recht aan het totale aanbod van onze zorg en ondersteuning.  In onze nieuwe look en feel is er meer ruimte voor beelden, verhalen van medewerkers, vacatures en een uitgebreid overzicht van ons brede aanbod van zorg en ondersteuning.

Wij zijn STMG
Als organisatie maken we de bewuste keuze om ons te profileren met ons totaalaanbod van zorg en ondersteuning. Want juist dat totaalpakket maakt STMG een krachtige organisatie die haar klanten heel veel te bieden heeft. Daarnaast zijn we apetrots op onze medewerkers die hun klanten én elkaar kunnen stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Daarom delen we graag hun ervaringen met het  werken in de thuiszorg bij STMG. Samen zijn we STMG.

We zijn nog niet klaar
De nieuwe website is al een hele grote stap vooruit ten opzichte van wat we hadden. En we zijn er trots op. We zijn echter nog niet klaar. De komende tijd worden onderdelen waar mogelijk verder verbeterd en voegen we ook nog een stuk toe voor onze partners (zoals gemeenten, zorgverzekeraars, verwijzers). Ook werken we aan nog meer mooie ervaringsverhalen van onze medewerkers om te delen!

Nieuwsgierig? Klik gerust eens rond!

 

 

 

Deel dit artikel: