Over STMG

STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam thuis kunnen blijven wonen en hun leven zoveel als mogelijk kunnen blijven leven zoals zij wensen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

Verpleegkundige van STMG zit naast haar cliënt op de bank en ze kijken in de camera.

Wij zijn STMG

Bij STMG voegen we waarde toe aan de kwaliteit van het leven van onze klant. Dat doen we vanuit onze professionaliteit en met de behoeften en beleving van onze klant als vertrekpunt.

Ga naar Wij zijn STMG
Iemand houdt een kaart van ons werkgebied vast.

Ons werkgebied

STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis in verschillende gemeenten. Bekijk hier het hele werkgebied van STMG.

Ga naar Ons werkgebied
Twee cliënten, een man en een vrouw, staan in de deuropening van hun huis en lachen vriendelijk.

Klanttevredenheid

STMG hoort graag wat u van ons werk vindt. Lees op deze pagina meer over hoe u ons kunt beoordelen en over ons klantenpanel.

Ga naar Klanttevredenheid

Cliëntenraad

De cliëntenraad van STMG behartigt de gemeenschappelijk belangen van alle cliënten van STMG. De leden van de cliëntenraad denken, praten en beslissen mee over het te voeren en gevoerde beleid van STMG.

Ga naar Cliëntenraad
Deel dit artikel: